Albania, Itävalta, Aruba, Belgia, Bulgaria, Bahrain, Benin, Bermuda, Brunei, Belize, Kanada, Kongon demokraattinen tasavalta, Kongon, Sveitsi, Kolumbia, Kypros, Tšekki, Saksa, Tanska, Viro, Espanja, Suomi, Ranska, Gabon, Iso-Britannia, Guernsey, Ghana, Gibraltar, Guinea, Guadeloupe, Kreikka, Guinea-Bissau, Kroatia, Haiti, Unkari, Irlanti, Israel, Italia, Jamaika, Japani, Republic of Korea, Liettua, Luxemburg, Latvia, Marokko, Monaco, Martinique, Malta, Mauritius, Niger, Alankomaat, Norja, uusi Seelanti, Panama, Ranskan Polynesia, Filippiinit, Puola, Puerto Rico, Portugali, jälleennäkeminen, Romania, Venäjä, Ruotsi, Slovenia, Slovakia, Senegal, Mennä, Tunisia, Turkki, Ukraina, Yhdysvallat, Jeunesse Global - Miten INSTANTLY AGELESS® toimii?

Natriumsilikaatin & Magnesium on yksinomainen sekoitus kaksi eriytetty silikaatteja, jotka sallivat heidän yhdistelmä piirtää yhdessä ihon.

Instantly Ageless, Jeunesse Global - Mikä on Argireline®?

INCI: asetyyli Hexapeptide-8

Argireline® kehitettiin laboratoriossa tohtori Martin Rodbell. Biokemisti oli 1994 Nobelin lääketieteen palkinnon saada, koska hän löysi todisteita siitä, että solut kommunikoivat keskenään lähettiläitä. Dr. Rodbells havainto oli, että voidakseen liikkua lihas, asetyylikoliinivälittäjäaineen (ACH) tarvitaan. Lisää ACh kuljetetaan lihas, sitä enemmän se tekee sopimuksen ja syvempi on ryppyjä. Argireline®, tunnetaan myös kemiallinen nimi asetyyli heksapeptidi estää vapauttamista näiden välittäjäaineiden. Se on kyky suuresti lieventämään näitä hermo signaaleja, että kasvojen lihakset ovat vähemmän aktiivisia ja voivat rentoutua paremmin.

Noin 60% ACh n ollessa estetty Argireline®, jolloin iho on vihdoin mahdollisuus täysin sileä. Argireline® on ketju kuusi aminohappoa, että sekä tutkinnon nykyisten ryppyjä pienentää, sekä hyväksi havaittu keino niiden muodostumista tehokkaasti ehkäisee. Se on ainoa ryppyjä peptidin kliinisesti todistettu tehokkuus, tutkimukset ja lasermittauksilla ovat osoittaneet, että Argireline® sisältävät voiteet voivat merkittävästi vähentää syvyys ryppyjä jopa 50%. Sitä käytetään ulkoisesti, on pehmeä, ei saa pistää ja ei aiheuttanut toksisia reaktioita. Argireline® siis myrkytön, turvallinen ja hellävarainen vaihtoehto Botulinumtoksiini (Botox *), ja pyrkii samalla taittuu koulutus mekanismi, mutta eri tavoin.

Argireline® ei aiheuta täydellistä sulkemista lihaksia, vaan vain merkittävä lievittämiseen ilmeitä. Kasvot eivät ole maskia, mutta rento ja hyvin luonnollisesti nuortua. INCI: asetyyli Hexapeptide-8Suomi, Finland, finnish
Tällä hetkellä saatavilla seuraavissa maissa:
 AL 
 AT 
 AW 
 BE 
 BG 
 BH 
 BJ 
 BM 
 BN 
 BZ 
 CA 
 CD 
 CG 
 CH 
 CO 
 CY 
 CZ 
 DE 
 DK 
 EE 
 ES 
 FI 
 FR 
 GA 
 GB 
 GG 
 GH 
 GI 
 GN 
 GP 
 GR 
 GW 
 HR 
 HT 
 HU 
 IE 
 IL 
 IT 
 JM 
 JP 
 KR 
 LT 
 LU 
 LV 
 MA 
 MC 
 MQ 
 MT 
 MU 
 NE 
 NL 
 NO 
 NZ 
 PA 
 PF 
 PH 
 PL 
 PR 
 PT 
 RE 
 RO 
 RU 
 SE 
 SI 
 SK 
 SN 
 TG 
 TN 
 TR 
 UA 
 US 


Kanssa INSTANTLY AGELESS™ voit vähentää ulkoasua 2 minuutin 10 vuotta.

Suomi, Finland, finnish

Jeunesse Global Instantly Ageless - Ainekset:

Puhdistettu vesi, Natriumsilikaatin magnesiumalumiinisilikaattia, Asetyyli Hexapeptide-3 (Argireline), fenoksietanoli, Ethylhexylglycerin, Keltainen 5 (CI 19140), Punainen 40 (CI 16035)


Yhdysvallat, Ukraina, Turkki, Tunisia, Mennä, Senegal, Slovakia, Slovenia, Ruotsi, Venäjä, Romania, jälleennäkeminen, Portugali, Puerto Rico, Puola, Filippiinit, Ranskan Polynesia, Panama, uusi Seelanti, Norja, Alankomaat, Niger, Mauritius, Malta, Martinique, Monaco, Marokko, Latvia, Luxemburg, Liettua, Republic of Korea, Japani, Jamaika, Italia, Israel, Irlanti, Unkari, Haiti, Kroatia, Guinea-Bissau, Kreikka, Guadeloupe, Guinea, Gibraltar, Ghana, Guernsey, Iso-Britannia, Gabon, Ranska, Suomi, Espanja, Viro, Tanska, Saksa, Tšekki, Kypros, Kolumbia, Sveitsi, Kongon, Kongon demokraattinen tasavalta, Kanada, Belize, Brunei, Bermuda, Benin, Bahrain, Bulgaria, Belgia, Aruba, Itävalta, Albania, Cannabis in suomalainen
Cannabis in suomalainen
open your suomalainen cannabis business
KI-Trading unterstützt bei Earn.World durch Experten
suomalainen - Decentralized Krypto wallet
Decentralized Krypto wallet
OneCoin - deutsch - Team Deutschland, Österreich, Schweiz

Weight management in Philadelphia
Fat burning diet in Phoenix
Diet plan in San Antonio
Weight reduction in San Diego
Diet in New York City
Lose weight in Houston
Weight loss in Chicago
Slim down in Dallas
Reduce weight in Toronto
Burn fat not Carbs in Los Angeles
Slimming in Montreal
Fat killer in Vancouver


www.global-ageless.com
      Independent Jeunesse® Distributor


Tärkeitä muistiinpanoja Jeunesse™ Online Kauppa:

Voit tilata INSTANTLY AGELESS™ vaikka Internetissä kotisivuilla Jeunesse™ maasi ei näy (esimerkiksi Kanada, Sveitsi, Itävalta, Espanja, Suomi ...). Valitse maasi kaupassa - kun kirjoitat osoitteesi.


        Ei ole luottokorttia?  Käyttää palvelua: 
home, english, español, português, français, italiano, deutsch, nederlands, suomalainen, Dansk, svensk, Norsk, ελληνικά, Türk, русский, Український, Беларускія, čeština, български, polski, hrvatski, magyar, bosanski, român, slovenščina , slovenský, српски, shqiptar, Việt, 日本人, भारतीय, ภาษาไทย, 中国的,Instantly Ageless®

  • 50 pussia laatikossa, 1 pussi riittää 2-3 sovelluksiin.
  • Helppo käsitellä alle 2 minuuttia.
  • Sisältää vallankumouksellinen peptidejä (Argireline®).
  • Kanssa ja ilman meikkiä.
  • Aina kanssasi - sopii kaikkiin kukkaro.
  • 30 päivän palautusoikeus