Albánia, Ausztria, Aruba, Belgium, Bulgária, Bahrain, Benin, bermuda-szigetek, Brunei, Belize, Kanada, Kongói Demokratikus Köztársaság, Kongó, Svájc, Colombia, Ciprus, Csehország, Németország, Dánia, Észtország, Spanyolország, Finnország, Franciaország, Gabon, nagy-Britannia, Guernsey-sziget, Ghána, Gibraltár, Guinea, Guadeloupe, Görögország, Bissau-Guinea, Horvátország, Haiti, Magyarország, Írország, Izrael, Olaszország, Jamaica, Japán, koreai Köztársaság, Litvánia, Luxemburg, Lettország, Marokkó, Monaco, Martinique, Málta, Mauritius, Niger, Hollandia, Norvégia, új Zéland, Panama, francia Polinézia, Fülöp-szigetek, Lengyelország, Puerto Rico, Portugália, találkozó, Romániában, oroszországi Föderáció, Svédország, Szlovénia, Szlovákia, Szenegál, Menni, Tunézia, Törökország, Ukrajna, Egyesült Államok, Jeunesse Global - Hogyan INSTANTLY AGELESS® dolgozni?

Nátrium-szilikát és magnézium egy exkluzív keveréke a két differenciált szilikátok, amelyek lehetővé teszik a kombináció döntetlen össze a bőrt.

Instantly Ageless, Jeunesse Global - Mi Argireline®?

INCI: acetil Hexapeptide-8

Argireline® alakult ki a laboratóriumában Dr. Martin Rodbell. A biokémikus volt az 1994-es orvosi Nobel-díjat kap, mert bizonyítékot találtak arra, hogy a sejtek kommunikálnak egymással hírnökei. Dr. Rodbells eredmény az volt, hogy ahhoz, hogy moccant, az acetilkolin (ACh) van szükség. Minél több ACh szállítják az izom, annál összehúzódik, és a mélyebb lesz a ráncokat. Argireline®, szintén ismert a kémiai elnevezés acetil hexapeptid felszabadulását gátolja ezeknek a neurotranszmitterek. Ez a képesség, hogy jelentősen enyhíteni ezeket idegi jeleket, hogy az arc izmait kevésbé aktívak, és pihenhetnek jobb.

Mintegy 60% -a ACh által eltorlaszolt Argireline®, így a bőr végre megvan az esélye, hogy teljesen sima. Argireline® egy lánc hat aminosav, hogy mind a mértéke a meglévő ráncokat csökkentett, valamint bizonyított módon képződésük hatékonyan ellen hat. Ez az egyetlen ránctalanító peptid a klinikailag bizonyított hatékonyság, tanulmányok és lézer mérések kimutatták, hogy a Argireline® tartalmazó krémek lényegesen csökkentheti a ráncok mélységét akár 50%. Ezt alkalmazzák külsőleg, puha, akkor nem adható be, és nem okozott toxikus reakciók. Argireline® tehát nem mérgező, biztonságos és kíméletes alternatívája a botulinum toxin A (Botox *), és célja, hogy az azonos bedobja oktatási mechanizmust, de különböző módon.

Argireline® nem okoz teljes leállítását az izmok, de csak jelentős enyhítését arckifejezéseket. Az arc nem a maszk, de nyugodt és nagyon természetes megfiatalodott. INCI: acetil Hexapeptide-8Magyarország, a magyar, Hungary, Hungarian
Abban a pillanatban rendelkezésre a következő országokban:
 AL 
 AT 
 AW 
 BE 
 BG 
 BH 
 BJ 
 BM 
 BN 
 BZ 
 CA 
 CD 
 CG 
 CH 
 CO 
 CY 
 CZ 
 DE 
 DK 
 EE 
 ES 
 FI 
 FR 
 GA 
 GB 
 GG 
 GH 
 GI 
 GN 
 GP 
 GR 
 GW 
 HR 
 HT 
 HU 
 IE 
 IL 
 IT 
 JM 
 JP 
 KR 
 LT 
 LU 
 LV 
 MA 
 MC 
 MQ 
 MT 
 MU 
 NE 
 NL 
 NO 
 NZ 
 PA 
 PF 
 PH 
 PL 
 PR 
 PT 
 RE 
 RO 
 RU 
 SE 
 SI 
 SK 
 SN 
 TG 
 TN 
 TR 
 UA 
 US 


A INSTANTLY AGELESS™ akkor csökkentheti a külsőt 2 perc alatt 10 évet.

Magyarország, a magyar, Hungary, Hungarian

Jeunesse Global Instantly Ageless - Hozzávalók:

Tisztított víz, nátrium-szilikát, magnézium-alumínium-szilikát, Acetil Hexapeptide-3 (Argireline), fenoxietanollal, Ethylhexylglycerin, Yellow 5 (CI 19140), Red 40 (CI 16035)


Egyesült Államok, Ukrajna, Törökország, Tunézia, Menni, Szenegál, Szlovákia, Szlovénia, Svédország, oroszországi Föderáció, Romániában, találkozó, Portugália, Puerto Rico, Lengyelország, Fülöp-szigetek, francia Polinézia, Panama, új Zéland, Norvégia, Hollandia, Niger, Mauritius, Málta, Martinique, Monaco, Marokkó, Lettország, Luxemburg, Litvánia, koreai Köztársaság, Japán, Jamaica, Olaszország, Izrael, Írország, Magyarország, Haiti, Horvátország, Bissau-Guinea, Görögország, Guadeloupe, Guinea, Gibraltár, Ghána, Guernsey-sziget, nagy-Britannia, Gabon, Franciaország, Finnország, Spanyolország, Észtország, Dánia, Németország, Csehország, Ciprus, Colombia, Svájc, Kongó, Kongói Demokratikus Köztársaság, Kanada, Belize, Brunei, bermuda-szigetek, Benin, Bahrain, Bulgária, Belgium, Aruba, Ausztria, Albánia, Cannabis in magyar
Cannabis in magyar
open your magyar cannabis business
KI-Trading unterstützt bei Earn.World durch Experten
magyar - Decentralized Krypto wallet
Decentralized Krypto wallet
OneCoin - deutsch - Team Deutschland, Österreich, Schweiz

Weight management in Philadelphia
Fat burning diet in Phoenix
Diet plan in San Antonio
Weight reduction in San Diego
Diet in New York City
Lose weight in Houston
Weight loss in Chicago
Slim down in Dallas
Reduce weight in Toronto
Burn fat not Carbs in Los Angeles
Slimming in Montreal
Fat killer in Vancouver


www.global-ageless.com
      Independent Jeunesse® Distributor


Fontos tudnivalók az Jeunesse™ Online Shop:

Tudod, hogy INSTANTLY AGELESS™ akkor is, ha az interneten honlapján Jeunesse™ az Ön országa nem jelenik meg (például Kanada, Svájc, Ausztria, Spanyolország, Finnország, ...). Ezután válassza ki az országot a boltban - ha beírja a címet.


        Nem hitelkártya?  A szolgáltatás használatához: 
home, english, español, português, français, italiano, deutsch, nederlands, suomalainen, Dansk, svensk, Norsk, ελληνικά, Türk, русский, Український, Беларускія, čeština, български, polski, hrvatski, magyar, bosanski, român, slovenščina , slovenský, српски, shqiptar, Việt, 日本人, भारतीय, ภาษาไทย, 中国的,Instantly Ageless®

  • 50 tasak egy dobozban, 1 tasak elegendő 2-3 alkalmazásokhoz.
  • Könnyű kezelhetőség kevesebb, mint 2 perc.
  • Tartalmaz forradalmi peptidek (Argireline®).
  • És anélkül make-up.
  • Mindig veled - illeszkedik bármilyen pénztárcáját.
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia