Shqipëri, Austri, Aruba, Belgjikë, Bulgari, Bahrain, Benin, Bermudas, Brunei, Belize, Kanadë, Kongo, Republika Demokratike e, Kongo, Zvicra, Kolumbi, Qipro, Republika Çeke, Gjermani, Danimarkë, Estoni, Spanjë, Finlandë, Francë, Gabon, Britani e Madhe, gërnzi, Gana, Gjibraltar, Guine, Guadeloupe, Greqi, Guinea Bissau, Kroaci, Haiti, Hungari, Irlandë, Izrael, Itali, Xhamaika, Japoni, Republika e Koresë, Lituani, Luksemburg, Letoni, Marok, Monako, Martinique, Maltë, Mauritius, Niger, Holandë, Norvegji, Zelanda e Re, Panama, Polinezi french, Filipinet, Poloni, Puerto Rico, Portugali, bashkim, Rumani, Federata ruse, Suedi, Sllovenia, Sllovakia, Senegal, Togo, Tunizi, Turqi, Ukrainë, Shtetet e Bashkuara, Jeunesse Global - Si INSTANTLY AGELESS® punojnë?

Sodium SILICATE & Magnezi është një përzierje ekskluzive e dy silicates diferencuara të cilat lejojnë kombinimin e tyre në një barazim bashku lëkurë.

Instantly Ageless, Jeunesse Global - Çfarë është Argireline®?

INCI: Acetyl Hexapeptide-8

Argireline® është zhvilluar në laboratorin e Dr. Martin Rodbell. Biokimisti kishte çmimin Nobel 1994 në mjekësi merrni sepse ai gjeti dëshmi që qelizat të komunikojnë me njëri dërguarit e tjerë. Dr. Rodbells zbulim ishte se në mënyrë që të lëvizin një muskul, acetilkolinės neurotransmitter (ACH) është e nevojshme. Më shumë ACH është transportuar për të muskujve, më shumë ajo kontratat dhe më thellë do të jetë rrudhat. Argireline®, i njohur edhe me emrin kimike Acetyl Hexapeptide frenon lirimin e këtyre neurotransmitters. Ajo ka aftësinë për të zbutur në masë të madhe këto sinjale nervore që muskujt e fytyrës janë më pak aktiv dhe mund të relaksoheni më mirë.

Rreth 60% e ACH-së duke u bllokuar nga Argireline®, duke e bërë lëkurën më në fund ka shansin për të krejtësisht të qetë. Argireline® është një zinxhir i gjashtë amino acide që dy shkallë prej rrudhat ekzistuese reduktuar, si dhe një mënyrë provuar formacioni i tyre efektive kundërvepron. Ajo është e vetmja peptide anti-rrudhë me provuar klinikisht efektivitetit, studimet dhe matjet lazer kanë treguar se Argireline® krem ​​përmbajnë mund të reduktojnë ndjeshëm thellësinë e rrudhave deri në 50%. Ajo është përdorur nga jashtë, ka një të butë, nuk duhet të injektohet dhe nuk shkaktoi reagime toksike. Argireline® është kështu jo-toksike, të sigurt dhe alternativë të butë për të botulinum toksina A (Botox *), dhe ka për qëllim të njëjtë folds mekanizëm arsimor, por në mënyra të ndryshme.

Argireline® nuk shkakton një mbyllje të plotë të muskujve, por vetëm një zbutje të konsiderueshme të shprehjeve të fytyrës. Fytyra nuk është një maskë, por të relaksuar dhe shumë të natyrshme rejuvenated. INCI: Acetyl Hexapeptide-8Albanian, Albania, Shqipëria, shqiptar
Në këtë moment në dispozicion në vendet e mëposhtme:
 AL 
 AT 
 AW 
 BE 
 BG 
 BH 
 BJ 
 BM 
 BN 
 BZ 
 CA 
 CD 
 CG 
 CH 
 CO 
 CY 
 CZ 
 DE 
 DK 
 EE 
 ES 
 FI 
 FR 
 GA 
 GB 
 GG 
 GH 
 GI 
 GN 
 GP 
 GR 
 GW 
 HR 
 HT 
 HU 
 IE 
 IL 
 IT 
 JM 
 JP 
 KR 
 LT 
 LU 
 LV 
 MA 
 MC 
 MQ 
 MT 
 MU 
 NE 
 NL 
 NO 
 NZ 
 PA 
 PF 
 PH 
 PL 
 PR 
 PT 
 RE 
 RO 
 RU 
 SE 
 SI 
 SK 
 SN 
 TG 
 TN 
 TR 
 UA 
 US 


Me INSTANTLY AGELESS™ ju mund të zvogëlojë pamjen tuaj brenda 2 minuta nga 10 vjet.

Albanian, Albania, Shqipëria, shqiptar

Jeunesse Global Instantly Ageless - Përbërësit:

Pastrohet me ujë, natriumi silikat, Magnezi silikati alumini, Acetil Hexapeptide-3 (Argireline), phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Yellow 5 (CI 19.140), Red 40 (CI 16.035)


Shtetet e Bashkuara, Ukrainë, Turqi, Tunizi, Togo, Senegal, Sllovakia, Sllovenia, Suedi, Federata ruse, Rumani, bashkim, Portugali, Puerto Rico, Poloni, Filipinet, Polinezi french, Panama, Zelanda e Re, Norvegji, Holandë, Niger, Mauritius, Maltë, Martinique, Monako, Marok, Letoni, Luksemburg, Lituani, Republika e Koresë, Japoni, Xhamaika, Itali, Izrael, Irlandë, Hungari, Haiti, Kroaci, Guinea Bissau, Greqi, Guadeloupe, Guine, Gjibraltar, Gana, gërnzi, Britani e Madhe, Gabon, Francë, Finlandë, Spanjë, Estoni, Danimarkë, Gjermani, Republika Çeke, Qipro, Kolumbi, Zvicra, Kongo, Kongo, Republika Demokratike e, Kanadë, Belize, Brunei, Bermudas, Benin, Bahrain, Bulgari, Belgjikë, Aruba, Austri, Shqipëri, Cannabis in shqiptar
Cannabis in shqiptar
open your shqiptar cannabis business
shqiptar - Decentralized Krypto wallet
Decentralized Krypto wallet
OneCoin - deutsch - Team Deutschland, Österreich, Schweiz

Weight management in Philadelphia
Fat burning diet in Phoenix
Diet plan in San Antonio
Weight reduction in San Diego
Diet in New York City
Lose weight in Houston
Weight loss in Chicago
Slim down in Dallas
Reduce weight in Toronto
Burn fat not Carbs in Los Angeles
Slimming in Montreal
Fat killer in Vancouver


www.global-ageless.com
      Independent Jeunesse® Distributor


Shënime të rëndësishme për Jeunesse™ Online Shop:

Ju mund të urdhërojë INSTANTLY AGELESS™ edhe kur në faqen e Jeunesse™ Internet vendi juaj nuk është shfaqur (për shembull, Kanada, Zvicër, Austri, Spanjë, Finlandë ...). Pastaj zgjidhni vendin tuaj në dyqan - kur ju shkruani adresën tuaj.


        Asnjë kartë krediti?  Përdorni këtë shërbim: 
home, english, español, português, français, italiano, deutsch, nederlands, suomalainen, Dansk, svensk, Norsk, ελληνικά, Türk, русский, Український, Беларускія, čeština, български, polski, hrvatski, magyar, bosanski, român, slovenščina , slovenský, српски, shqiptar, Việt, 日本人, भारतीय, ภาษาไทย, 中国的,Instantly Ageless®

  • 50 sachets në një kuti, 1 qese është e mjaftueshme për 2-3 aplikimet.
  • Trajtimi i lehtë në më pak se 2 minuta.
  • Përmban peptides revolucionare (Argireline®).
  • Me dhe pa make-up.
  • Gjithmonë me ju - i përshtatet në çdo çantë.
  • 30 Ditët Money Back Guarantee